DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  greg. Την / Το Δευ Μάης 18, 2009 6:56 pm

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΩΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ MANAGEMENT ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ DEPECHE MODE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ DIDI MUSIC / BIG STAR PROMOTION
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ
DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009

Με αφορμή την αναβολή της συναυλίας των Depeche Mode ξεκίνησε μια επίθεση, συντονισμένη πολλές φορές, με στόχο την εταιρία μας, τον χώρο που λειτουργεί, το TERRA VIBE PARK, το συγκρότημα και τους συνεργάτες μας.

Τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από την έννοια κάθε καλόπιστης κριτικής που είναι πάντα καλοδεχούμενη και την επιζητούμε.

Επειδή δεν είμαστε νεόκοποι στον χώρο και η παρουσία μας κρατάει περισσότερο από 25 χρόνια, ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ τις σκέψεις μου.

Σκέψεις που πηγάζουν από το γεγονός, ότι, λόγω της αναβολής της συναυλίας των Depeche Mode στην Αθήνα, εξαιτίας ενός απόλυτα ανθρώπινου λόγου, την αιφνίδια ασθένεια του Dave Gahan, γράφτηκαν και ακούστηκαν πράγματα που δεν αντέχουν στην κοινή λογική και με εκπλήσσουν για τον ερασιτεχνισμό τους. Θέλω να συνεχίσω να πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός στο χώρο μας θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά με κριτήριο την παρουσίαση στο κοινό ποιοτικών και μεγάλων καλλιτεχνών της διεθνούς σκηνής με άρτια παραγωγή – γεγονός για το οποίο είμαστε «υπεύθυνοι» - και όχι με χτυπήματα «κάτω από την μέση» από τον νεοεισαχθέντα ανταγωνισμό γκανγκστερικού τύπου - γεγονός στο οποίο επίσης είμαστε συνηθισμένοι.

Ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η συναυλία στην Αθήνα, όπως και στην Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Σόφια, Βελιγράδι και Ζάγκρεμπ, ήταν αποκλειστικά και μόνο η ασθένεια του Dave Gahan.

Μοιράζομαι την ίδια απογοήτευση και στενοχώρια με όλους τους φίλους των Depeche Mode. Αν κάποιος ήθελε να γίνει αυτή η συναυλία περισσότερο από όλους, αυτός είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου.

Όλα ήταν έτοιμα και περίμεναν το αγαπημένο μας γκρουπ στη σκηνή. Ο υπέροχος κόσμος, ο καταπληκτικός καιρός, η άψογη παραγωγή και το αναβαθμισμένο Terra Vibe Park ετοιμαζόταν να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο το άνοιγμά του για φέτος.

Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα επιθυμούμε και η βραδιά πήρε άλλη πορεία, με τον Dave Gahan να αποχωρεί με ασθενοφόρο από το χώρο κατευθυνόμενος προς το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύθηκε.

Αρκετά γράφτηκαν για την ταλαιπωρία του κοινού κατά την αποχώρησή του, αποδίδοντάς μας ευθύνες και αρμοδιότητες που δεν έχουμε.

Η εταιρία μας φροντίζει κάθε φορά σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή, ομαλή και όσο το δυνατόν γρήγορη προσέλευση και αποχώρηση του κοινού.

Καθώς οι αρμόδιες αρχές είναι οι μόνες που μπορούν να επέμβουν σε καίρια σημεία, ώστε να έχουμε σωστή ρύθμιση της κυκλοφορίας και αποτελεσματική χρήση των οδών πρόσβασης αλλά και την απομάκρυνση από τον Κεντρικό δρόμο διάφορων καντινών που μπλοκάρουν την είσοδο και έξοδο του κοινού από το TERRA VIBE PARK, που αποδεδειγμένα επί χρόνια δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας και του κοινού, θεωρούμε πως πρέπει να εντείνουν τις καλές τους προσπάθειες.

Σημειώνω ότι ο χώρος διαθέτει 3 Parking συνολικής έκτασης 70 στρεμμάτων.

Σχετικά με τα σχόλια για την καταλληλότητα του χώρου του TERRA VIBE PARK να φιλοξενεί μεγάλα συναυλιακά γεγονότα, θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω ότι:

α) κανείς καλλιτέχνης του βεληνεκούς των Depeche Mode δεν θα έδινε την συγκατάθεσή του για την διεξαγωγή της συναυλίας σε ακατάλληλο χώρο και

β) την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή στον ίδιο χώρο των συναυλιών καλλιτεχνών όπως Roger Waters (Pink Floyd), Kylie, Metallica, Manu Chao και πολλοί άλλοι, αλλά και του Rockwave Festival.

Τέλος, πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τις δεκάδες χιλιάδες οπαδούς των Depeche Mode, για την άψογη συμπεριφορά τους για την αναβολή της συναυλίας, την κατανόησή τους για τους λόγους αναβολής, όσο και την συμπεριφορά τους στην διάρκεια της αποχώρησης.

Η συμπεριφορά και η συνεργασία του κοινού μας βοήθησε να επιτύχουμε τον βασικό μας σκοπό που δεν ήταν άλλος, μετά την ακύρωση της συναυλίας, από την ασφαλή αποχώρηση του κοινού – πάνω από 20.000 άτομα - χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλους όσους δούλεψαν σκληρά στην παραγωγή για να στήσουμε και να έχουμε έτοιμο το μεγαλειώδες σκηνικό του Tour Of The Universe σε ένα χώρο για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια όλη η μουσική κοινότητα των επαγγελματιών του χώρου παγκοσμίως.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την μερίδα του τύπου που δεν «κιτρίνισε» και έμεινε πιστή στην αλήθεια και στην ουσία των ανακοινώσεων των Depeche Mode και των δικών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας συμπαραστάθηκαν και δεν επιδόθηκαν σε καταστροφολογίες που το μόνο που δημιουργούν είναι ένα αρνητικό κλίμα.

Θέλω να τονίσω ότι μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο γενικότερης οικονομικής κρίσης, τα ΜΜΕ πρέπει να στηρίζουν τις καλές προσπάθειες. Όπως φαίνεται το κοινό διψά για ποιοτική και καλή ψυχαγωγία όσο και για σωστή ενημέρωση. Όσοι σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες.

Σε συνεργασία με το management του συγκροτήματος θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τον ορισμό νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Επίσης, θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρει το TERRA VIBE PARK στους επισκέπτες του καθώς και ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε στο κοινό παραγωγές διεθνούς επιπέδου.

Με εκτίμηση,

Νίκος Λώρης

Για την DiDi Music και Big Star PromotionΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑNAGEMENT ΤΩΝ DEPECHE MODE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

"The cancellation of Depeche Mode’s performance in Terra Vibe, Athens on May 12th was due entirely to the sudden and severe illness of Dave Gahan and had nothing to do with the performance of the promoters, the production, or the Terra Vibe site. The band and I have a positive relationship with Didi Music and Big Star Promotion, have worked successfully with them in the past, and look forward to working with them again in the future. I have only praise for the work they did on this project, and the band and I appreciate their assistance and understanding in handling this difficult situation."

JONATHAN KESSLER

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«Η ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode στο Terra Vibe στην Αθήνα στις 12 Μαΐου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ξαφνική και σοβαρή ασθένεια του Dave Gahan και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την επίδοση των διοργανωτών, της παραγωγής ή του χώρου του Terra Vibe. Το συγκρότημα και εγώ έχουμε μια θετική σχέση με την Didi Music και την Big Star Promotion, έχοντας συνεργαστεί επιτυχώς μαζί τους στο παρελθόν και προσβλέπουμε στην μελλοντική μας συνεργασία. Έχω μόνο επαίνους για τη δουλειά που έκαναν σε αυτή την παραγωγή και το συγκρότημα και εγώ εκτιμούμε την βοήθεια και κατανόησή τους στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.»

JONATHAN KESSLERΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ
DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009

Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και το TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102), από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:

Αθήνα:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:

- To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε

- Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.
avatar
greg.

Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  Mariak Την / Το Τρι Μάης 19, 2009 12:43 pm

Αρκετά γράφτηκαν για την ταλαιπωρία του κοινού κατά την αποχώρησή του, αποδίδοντάς μας ευθύνες και αρμοδιότητες που δεν έχουμε.

Η εταιρία μας φροντίζει κάθε φορά σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή, ομαλή και όσο το δυνατόν γρήγορη προσέλευση και αποχώρηση του κοινού.

Υπάρχει κάποιο διαδικτυακό μέρος που να μπορώ να απαντήσω δημόσια και απ'ευθείας στον "Κο" Λώρη?

Ήταν ευθύνη της αστυνομίας ότι δεν είχαν ανοίξει οι υπεύθυνοι τις πόρτες? Που είχαν εξαφανιστεί όλοι από το χώρο του Τερα?

Και επίσης δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ αστυνομίας και διοργανοτών για το που πως και πότε θα σταθούν οι καντίνες? Για το αν τα ΜΟΤΟ θα παρκάρουν μπροστά, κόβωντας την έξοδο?

Το άλλο με τα εισιτήρια

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:

- To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε

- Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.

Δηλαδή αυτοί που τα τζιμάνια της Ντίντι, έκαναν το εισιτήριο τους χαρτοπόλεμο, θα πάρουν τα @@ρια σας.

όσο για το αν το μανατζμεντ των Ντηπες γνώριζε για την ταλαιπωρία του κόσμου αστο κε Λώρη μου ... θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.


Ρε δεν μας κατουράτε λέω γω?

πσ. Μαλακία... αυτό το έκαναν ήδη.
avatar
Mariak

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  Lady.9 Την / Το Τρι Μάης 19, 2009 1:49 pm

Εμένα πάντως το εισιτήριο μου δεν γράφει ούτε Depeche Mode, ούτε φαίνεται η photo του συγκροτήματος, ούτε τίποτα από όλα αυτά.
Και προτείνω να τα εξαργυρώσουμε όλοι τα εισιτήρια, εφόσον ειπώθηκε ότι θα γίνει η νέα συναυλία πιθανότατα στο ΟΑΚΑ και θα βγουν σε κυκλοφορία κι άλλα εισητήρια με 40-50euro, όπως είχε ζητήσει αρχικά το συγκρότημα.

Κωλόπαιδα της Didi. Μας έχετε ξεπαραδιάσει για να δούμε μια συναυλία στα γούστα μας. Πρέπει να τρέχουμε στο εξωτερικό. ΟΥΣΤ! @
avatar
Lady.9

Αριθμός μηνυμάτων : 201
Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2008
Τόπος : Everywhere/Nowhere

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  Duke Την / Το Πεμ Μάης 28, 2009 4:20 pm

Αναρρώνει και επανέρχεται
Σε επιτυχή αφαίρεση κακοήθους όγκου υπεβλήθη ο τραγουδιστής των Depeche Mode


Ο τραγουδιστής των Depeche Mode Ντέιβιντ Γκάχαν υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την ουροδόχο κύστη, αποκάλυψε την Πέμπτη το βρετανικό συγκρότημα, ανακοινώνοντας παράλληλα επανάληψη της παγκόσμιας περιοδείας του στις αρχές Ιουνίου.

Το συγκρότημα καλεί τους fans, που δεν μπόρεσαν να δουν το συγκρότημα από κοντά λόγω της αιφνίδιας ασθένειας του Ντέιβιντ Γκάχαν, να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, καθώς «γίνονται προσπάθειες» για να δοθούν οι ακυρωμένες συναυλίες.

Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σειρά προγραμματισμένων συναυλιών, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τότε ότι η εισαγωγή του οφειλόταν σε επιπλοκές που παρουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.

«Νέες ιατρικές εξετάσεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία του αποκάλυψαν την παρουσία κακοήθους όγκου στην ουροδόχο κύστη, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία» αναφέρει το συγκρότημα στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Βάσει των οδηγιών των γιατρών, ο Ντέιβ πρέπει να αναπαυθεί ως τις 8 Ιουνίου, για να είναι εγγυημένη η πλήρης ανάρρωσή του» προστίθεται στην ανακοίνωση, το οποίο εκφράζει επίσης τη βαθειά του λύπη για την ακύρωση συναυλιών του και ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους.

Λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο Γκάχαν ματαιώθηκαν επίσης συναυλίες του συγκροτήματος στην Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Κροατία.

Η περιοδεία τους που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου με συναυλία στο Ισραήλ, θα συνεχιστεί από τις 8 Ιουνίου με συναυλία τους στη Λειψία της Γερμανίας, καταλήγει το συγκρότημα.

_________________
...This is your life and its ending one minute at a time...
avatar
Duke

Αριθμός μηνυμάτων : 1208
Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  Duke Την / Το Δευ Ιουν 15, 2009 10:43 am

Και πάλι στη σκηνή ο τραγουδιστής των Depeche Mode Ντ.Γκάχαν (11/6/2009)
Ένα μήνα μετά την... ψυχρολουσία στο Terra Vibe της Μαλακάσας λόγω της ασθένειας του Ντέιβιντ Γκάχαν, οι Depeche Mode ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να επαναπρογραμματίσουν σε νέες ημερομηνίες την ακυρωμένη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες επτά χώρες.

Σε δελτίο Τύπου της Big Star Promotion αναφέρεται ότι οι Depeche Mode αδυνατούν να προγραμματίσουν σε νέες ημερομηνίες οκτώ από τα ακυρωμένα σόου εξαιτίας δυσκολιών στο σχεδιασμό του προγράμματός τους.

Παρόλες τις προσπάθειες δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί ένα κενό, στο οποίο θα μπορούσαν να προγραμματιστούν οι συναυλίες.

Ακυρώνονται οριστικά οι συναυλίες του συγκροτήματος στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη, τη Σόφια, το Βελιγράδι, τη Βαρσοβία, τη Ρίγα και το Βίλνιους.

Οι Depeche Mode θα ήθελαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους για οποιαδήποτε αναστάτωση και να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη και την υπομονή που έδειξαν αυτή την περίοδο, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Μετά την επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου, ο φρόντμαν των Depeche Mode επέστρεψε στη σκηνή την περασμένη Δευτέρα στη Λειψία της Γερμανίας.

Ακολούθησε ένα θεαματικό sold out την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με τον Ντέιβιντ Γκάχαν να τραγουδά μπροστά σε κοινό 65.000 θαυμαστών.

Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σειρά προγραμματισμένων συναυλιών μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Terra Vibe Park.

Ιατρικές εξετάσεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία του αποκάλυψαν την παρουσία κακοήθους όγκου στην ουροδόχο κύστη, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία, αλλά κρίθηκε απαραίτητο να μείνει μακριά από τη σκηνή έως τις 8 Ιουνίου για να αναρρώσει.

_________________
...This is your life and its ending one minute at a time...
avatar
Duke

Αριθμός μηνυμάτων : 1208
Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  Lady.9 Την / Το Τρι Ιουν 16, 2009 6:51 pm

A Message From Martin, Andy And Dave Regarding The Cancelled Shows

06.15.2009

To all our fans who held tickets to the recently cancelled shows,

We want to express our deep and heartfelt apology for having to cancel these shows and want to also provide a bit of explanation for why we are not able to replay these dates. We do not take cancelling shows lightly and understand your disappointment and frustration with the cancellations - we are disappointed as well.

After our successful Eastern and Southern European shows in 2006, we were excited to return to some of our favorite cities and to meet our devoted fans in new cities where we had never played. Once we realized we would not be able play the dates as originally scheduled, we started looking at all possible rescheduling options with our manager and booking agent. The delays in getting information to all of you during this period were due to our strong desire to fully explore all options, and the logistical difficulties of rescheduling shows on a tour of this size. All of this was made more difficult by the fact that the majority of the shows we were unable to play were stadiums, which meant that we could only replay the dates during the summer. As many of you are aware, we had already scheduled dates in North and South America following our current European tour, so our summer schedule is completely full. Unfortunately, in the end, we were only able to reschedule our missed shows that were to be played in indoor venues, as we could postpone these until our winter European tour leg. Although we were unable to reschedule the shows in Athens, Istanbul, Bucharest, Sofia, Belgrade, Warsaw, Riga and Vilnius, we will make it our priority to come back to these cities in the near future.

Again, we want to say thank you for your patience, understanding and support during this period. We apologize sincerely for not being able to perform for you as originally planned.

-Martin, Andy and Dave
avatar
Lady.9

Αριθμός μηνυμάτων : 201
Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2008
Τόπος : Everywhere/Nowhere

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  Mariak Την / Το Πεμ Οκτ 22, 2009 11:17 am

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε!!!!!

Έχω προς έλεγχο όχημα ιδιοκτησίας της DIDI...

αναρωτιέμαι τι έκθεση θα κάνω για αυτό. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil happycl
avatar
Mariak

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Ημερομηνία εγγραφής : 16/12/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: DEPECHE MODE SUPPORT και ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση  mermaid Την / Το Σαβ Οκτ 24, 2009 10:02 pm

Laughing
αυτήν την έκθεση πρέπει να μας την κοινοποιήσεις γαπημένη!

_________________
You and I will magnify
Oh, the magnificent


avatar
mermaid

Αριθμός μηνυμάτων : 496
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2008
Τόπος : Καρπάθιο Πέλαγος Εν Ηρεμία

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης